Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Gezellige burendag op het Jeurlink

Van een enkel ‘goedemorgen’ naar ‘waar ben je het meest dankbaar voor in je leven?’ Het lijkt een grote stap, maar deze is in één dag te realiseren, zo bleek tijdens de gezellige burendag op het Jeurlink in de Vijfhoek.

Zaterdag 12 oktober hebben zij hun gezamenlijke buurtschoonmaak voor het derde jaar op rij afgesloten met een gezellige buurtmaaltijd, compleet met ‘kletspotten’ op tafel. Na vegen, harken, wieden en prikken ging een patatje met een lekkere snack van de Frietkar er wel in.

Leuke gesprekken

Buren die je eigenlijk nooit spreekt, bleken ineens interessante gesprekspartners, heel sociaal of over enorm veel humor te bezitten. Jong en oud was uiteraard welkom en ook de nieuwe buren voelden zich meteen thuis in de kleurig verlichte en verwarmde tent. Onder het genot van een zelf meegebracht drankje kwamen de leukste gesprekken tot stand. Ze sloten deze dag af met een goed gevoel en zelfs de enkele ‘goedemorgen’ in de daaropvolgende dagen voelde opeens een stuk warmer aan!