Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Verbindingscentrum 5Hoek van start in 2018

Op 10 januari is met een goedbezochte nieuwjaarsbijeenkomst de aftrap gegeven voor een mooi activiteitenjaar in het Verbindingscentrum de 5Hoek. Het verbindingscentrum is een ontmoetingsplek in de Vijfhoek en ligt aan het Andriessenplein 1. Het biedt voor iedereen in de wijk de mogelijkheid om activiteiten voor de buurt te organiseren.

Vanaf 1 januari staat de deur vaker open omdat Ria en Rolf Lübbe een belangrijk deel van het beheer voor hun rekening gaan nemen. De afgelopen weken, en ook op deze bijeenkomst, bruiste het van de ideeën van buurtbewoners om met activiteiten aan de slag te gaan. Hier hoort of leest  u de komende tijd meer over.

Vragen?

Wilt u ook een activiteit voor de buurt organiseren, of wilt u op een andere manier als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het Verbindingscentrum de 5Hoek, ga dan naar de website www.verbindingscentrumde5hoek.nl voor meer informatie of om contact te leggen. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen aan het Andriessenplein 1 en naar Rolf of Ria vragen.