Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Veiligheidsspreekuur in wijkcentrum Vijfhoek

Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur zijn er een toezichthouder van de gemeente en een wijkagent aanwezig in wijkcentrum de Vijfhoek op het Andriessenplein.

Wijkagenten Lucie Havinga en Mirjam Lentelink en toezichthouder Tom Bakkenes

Heeft u wel eens last van hangjongeren in uw buurt? Maakt u zich zorgen over de veiligheid op dat kruispunt verderop in de straat? Of heeft u een andere melding of vraag over de veiligheid in uw wijk? Kom dan naar het veiligheidsspreekuur van de politie en de gemeente.

Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur zijn er een toezichthouder van de gemeente en een wijkagent aanwezig in wijkcentrum de Vijfhoek op het Andriessenplein. Afhankelijk van uw melding of vraag kunnen zij u direct zelf helpen, adviseren of doorverwijzen naar een andere instantie. En heeft u goede ideeën om de leefbaarheid in uw buurt te verbeteren, kom dan zeker langs! Dan kijken we samen of en hoe we het op kunnen pakken. 
 
Heeft u geen mogelijkheid om naar het spreekuur te komen dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Toezichthouder Tom Bakkenes op nummer 06-23524717 en via de e-mail t.bakkenes@deventer.nl. De wijkagenten Lucie Havinga en Mirjam Lentelink via het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en via de e- mail lucie.havinga@politie.nl en mirjam.lentelink@politie.nl.