Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

ICT Café, vanaf 5 april in de Vijfhoek

Heeft u vragen over het gebruik van computer en/ of smartphone? Of heeft u een storing of probleem? Kom dan naar het ICT Café. Jong of oud? Altijd welkom!

Vanaf 5 april 2017 is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van Joost Kleine Schaars in het ICT Café dat elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur de deuren open heeft staan. Samen met Hans Leemans van Hans Leemans ICT is Joost de initiatiefnemer van dit ICT Café. Joost heeft ervaring met de organiseren van een ICT Café in andere wijken van Deventer en dat succes is zeker ook mogelijk in de Vijfhoek.

Heeft u vragen?

Vragen over het gebruik van de telefoon, de laptop of de tablet. Zij kunnen geduldig uitleg geven en laten u langzaam kennismaken met uw apparaat. Wilt u fotoboeken samenstellen, wilt u gebruik maken van sociale media, wilt u apps kunnen gebruiken op het apparaat? Zij laten u zien hoe u dat kunt doen. Kosteloos dragen zij hun kennis aan u over. Persoonlijk of door middel van lezingen. Alleen bij echte inspanning vragen zij een bijdrage van € 5. En eventueel kan tegen een kleine vergoeding een computer worden opgehaald en thuisgebracht.

Waar?

Het ICT Café is gevestigd in Verbindingscentrum5hoek, Andriessenplein 1. Schuif gezellig aan, de kosten voor koffie/thee zijn voor eigen rekening maar zijn superlaag. Meer informatie is te vinden op de website van het verbindingscentrum op www.verbindingscentrum5hoek.nl.