Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Organiseer een buurtfeest in Colmschate Noord/Vijfhoek

De zomerperiode komt er weer aan en dan gaat iedereen weer wat vaker naar buiten. Misschien een mooie gelegenheid om met uw buurt of straat een buurtfeest te organiseren.

Woont u in het Oostrik, Blauwenoord, Groot- of Klein Douwel of in één van de buurten in de Vijfhoek en heeft u al langer het idee om iets leuks in uw buurt te organiseren? Dat kan. Een buurtfeest is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en dat maakt het wonen en leven in uw buurt alleen maar leuker.

Subsidie van WijDeventer

WijDeventer ondersteunt buurtfeesten door bij te dragen in de kosten. De spreekwoordelijke kers op te taart. De maximale bijdrage voor een buurtfeest bedraagt € 250,-. Voor meer informatie of het aanvragen van een bijdrage kunt u kijken op deze website onder het kopje 'Subsidie van  WijDeventer'. Voor vragen kunt u contact opnemen met wijkmanager Joris Hendriks, jo.hendriks@deventer.nl of tel. 06-51554132.