Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bewoners Jeurlink winnen Winterbuurttafel

Bewoners van de A. Antoniszoonstraat, A. Vierlingweg, J. Beeldsnijderweg en het Simon Meeuwspad werden zaterdagavond 25 november getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje.

Een kleurrijke Foodtruck, langgerekte houten tafels, warme vuurkorven en berenvellen en versbereide gerechten: het waren de ingrediƫnten voor een uniek samenzijn met de buurtbewoners. Bewoners Frederique Posthumus Meyjes en Paul van de Groep wonnen een Aviko Winterbuurttafel en bezorgden hiermee de buurt een avond vol verwarmende gezelligheid.

Dichterbij elkaar

De Buurttafel is een initiatief van Aviko, dat met haar Buurttafelcampagne mensen wil verbinden door de liefde voor eten met elkaar te delen en samen plezier te beleven. Je kon laten weten waarom jouw straat de leukste straat van Nederland is en zo kans maken op een van de 10 Winterbuurttafels. De 2 bewoners vielen in de prijzen en dus reed de Foodtruck daar zaterdagavond de straat in. Frederique en Paul wilden met dit initiatief hun buurtjes in het zonnetje zetten. Ze maken 2 keer per jaar, in samenwerking met de Deventer Schoonfamilie, de buurt afval-, blad- en onkruidvrij en wilden dat ditmaal feestelijk afsluiten. 50 medebewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte tafels en genoten bij de gezellige vuurkorven, warme fleecedekens en zachte berenvellen van een avond vol plezier en goede gesprekken; dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid.