Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jongerenwijkteam Colmschate/Vijfhoek

De wijken Colmschate Noord, Zuid en De Vijfhoek hebben een nieuw Jongerenwijkteam. Het eerste Jongerenwijkteam, waar de meeste leden zeven jaar deel van uitmaakten (hulde daarvoor!), is afgezwaaid. Vijf andere jongeren zijn vol enthousiasme om de taken over te nemen.

Het Jongerenwijkteam komt een keer per maand bij elkaar, is een klankbord, vraagt andere jongeren naar ideeën voor de wijk, organiseert ‘Het beste idee van Colmschate/Vijfhoek’ (een avond waarop de ideeën worden gepresenteerd en er prijzen worden uitgedeeld) en ook zomeractiviteiten. Ook volgen ze trainingen om verschillende vaardigheden te vergroten.

Jongerenwerk

De jongeren worden ondersteund door jongerenwerker Fabian Schrijver. Als je vragen hebt, bel dan met Fabian, tel. 06-27478617 of mail naar f.schrijver@rastergroep.nl. Kijk eens op de Facebookpagina: jongerenwijkteam colmschate/vijfhoek.