Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Beste idee van Colmschate en de Vijfhoek

Het Jongerenwijkteam van Colmschate en de Vijfhoek organiseert op dinsdag 15 april het ‘Beste idee van Colmschate/Vijfhoek’. Kinderen en jongeren uit Colmschate en de Vijfhoek kunnen deze avond hun ideeën laten zien die ze hebben voor hun straat, buurt of wijk.

Deze leuke avond is aan het Andriessenplein 2, de plek waar een wijkgebouw gepland is. Vanaf 19.00 uur zijn alle wijkbewoners van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie kunnen ze de ideeën bekijken. Naast de ideeën zijn er ook een aantal acts en laten we ideeën zien die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.

Ben je tussen de 0 en 23 jaar dan kan je jouw idee indienen! Meer informatie staat op www.facebook.com/JWTColmschatevijfhoek of vraag de leden van het Jongerenwijkteam of de jongerenwerkers van Raster en Youth for Christ (The Mall). Kun je het zelf nog niet? Vraag je ouders!