Logo WijDeventer

Puzzeluitleen Vijfhoek is gestart

In deze tijd van thuis zitten door coronavirus is puzzelen voor velen een hobby geworden. Veel puzzels lagen er bij ons thuis, waar meer mensen plezier aan kunnen beleven. Wij zijn Tineke en Wiljo Kramer.

In het kader van het buurtinitiatief ‘door bewoners voor bewoners’ hebben wij met het verbindingscentrum De Vijfhoek de handen ineengeslagen en zijn op 16 januari 2021 de Puzzeluitleen Vijfhoek gestart. U kunt zich kosteloos inschrijven als lid van de Puzzeluitleen Vijfhoek door een e-mail te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer of te bellen met 06-22853180. Wie zich aanmeldt, krijgt bericht wanneer hij/zij terecht kan om een puzzel te lenen. Aan het lenen van een puzzel voor vier weken zijn geen kosten verbonden. U kunt de puzzeluitleen alleen bezoeken nadat u zich digitaal hebt aangemeld. Er wordt in tijdsblokken gewerkt en wij vragen iedereen zich aan de toegekende tijd te houden.

Openingstijden

De Puzzeluitleen Vijfhoek is iedere zaterdag geopend van 9:00-12:00 uur en te vinden in het Verbindingscentrum De Vijfhoek, Andriessenplein 1. Daar ligt dan ook een catalogus met de beschikbare puzzels. Heeft u nog puzzels liggen? Deze zijn welkom als donatie aan de Puzzeluitleen Vijfhoek.