Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Trapveld Groenling/Kievit aangepakt

Op zaterdag 2 maart hebben ongeveer 12 jongeren, ouders en buren van de Groenling en Kievit in Groot Douwel, samen met medewerkers van het Groenbedrijf, een wilgentenenhekwerk gemaakt. Dit hebben ze gemaakt langs een trapveldje waar de jongeren uit de buurt vaak voetballen.

De jongeren kwamen eind vorig jaar in het wijkteam met de vraag of ze financiƫle steun konden krijgen om een 2e goal neer te kunnen zetten en om een afrastering langs het veldje te maken zodat de honden er niet gemakkelijk op kunnen lopen om er hun behoefte te doen. Dit plan van de jongeren werd door het wijkteam enthousiast ontvangen.

Uitvoering

Met veel plezier is de afrastering gemaakt, de wilgentakken werden geknipt en gevlochten rondom de palen die door het Groenbedrijf al geplaatst waren. De jongeren zijn heel blij met het resultaat en hopen dat de baasjes en hun honden nu niet meer op het veldje komen zodat zij er schoon kunnen voetballen.