Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Thuis aan Tafel: samen eten en elkaar ontmoeten!

Elke laatste zaterdag van de maand kunt u komen eten bij Thuis aan Tafel in Colmschate. Thuis aan Tafel is een initiatief van de Thuiskerk Deventer.

Zij koken dan een heerlijk drie gangen maaltijd voor u. Inmiddels hebben ze met elkaar (gasten, gastvrouwen en keukenbrigade) een gezellige sfeer opgebouwd waarin u zich snel thuis zult voelen.

Waar en hoe laat?

Deze maaltijden worden georganiseerd in jongerencentrum The Mall, Zwaluwenburg 2b, dat voor deze maaltijden wordt omgevormd tot een gezellig restaurant. U bent welkom vanaf 17.00 uur. De maaltijd begint om 17.30 uur en ze ronden om ongeveer 19.30 uur af.

Aanmelden en betalen

Omdat ze maximaal plaats hebben voor 40 gasten moet u zich wel uiterlijk de woensdag ervoor opgeven. Dat kan bij Rita (06 13 65 05 80) of Marleen (0570 65 28 28). Heeft u een voorkeur voor een vegetarische maaltijd dan kunt u dat bij de aanmelding aangeven. Afmelden ook graag doorgeven. Liefst een dag van tevoren. De kosten die we maken voor deze maaltijden bedragen gemiddeld € 4. Aan het eind van de maaltijd gaat een collectebus rond waar u uw bijdrage in kunt doen. De hoogte van uw bijdrage mag u zelf bepalen.

Namens het Team Thuis aan Tafel bent u van harte uitgenodigd!