Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kom naar Pandje 221 op het Oostrik

Pandje 221 is de gezellige buurthuiskamer op het Oostrik, waar mensen uit de hele wijk van harte welkom zijn. Er zijn heel uiteenlopende activiteiten.

Op woensdagochtend kan iedereen, ook mensen die niet goed ter been zijn, vanaf 10.00 uur meedoen aan yoga. Op donderdagochtend kunt u vanaf 10.00 uur creatief bezig zijn met eigen werk of met spullen die beschikbaar zijn. U kunt ook  gewoon binnenlopen voor een kop koffie of thee. Op woensdagmiddag zorgt Raster voor leuke kinderactiviteiten.

Nog meer

De activiteiten worden binnenkort uitgebreid met: een koffieochtend, een jeu des boules avond, middagen met activiteiten, een kaartavond enz. Helemaal nieuw bij Pandje 221 is de cursus Tarot. Deze cursus wordt gegeven door de ervaren Tarotlegster Els. Iedere Tarotkaart stelt een bepaalde situatie, persoon of psychische invloed voor. Door naar de Tarotkaarten te kijken, leert u dat iedere kaart een wijsheid heeft, die je toe kunt passen in je eigen leven. Deze interessante cursus wordt gegeven in blokken van 7 lessen.

Meer info

Voor alle activiteiten geldt dat iedereen mee moet kunnen doen en daarom is vrijwel alles kosteloos. Ook de koffie en thee zijn gratis. Het Pandje draait geheel op vrije giften. Voor meer informatie over de activiteiten en de huur van het Pandje kunt u bellen met Bas Koning: 06 53425445. Voor informatie over yoga en Tarot, kunt u contact opnemen met Els Graczyk: 0570-650616. Komt u snel een keer langs voor een kop koffie of thee in Gildenburg 221? Kijk hier voor de activiteiten.