Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nieuwe activiteit in Pandje 221 in het Oostrik

Het Pandje, aan het Gildenburg 221, is de gezellige buurt-huiskamer van het Oostrik. Maar ook mensen uit omliggende buurten zijn van harte welkom.

Doordat het Pandje helemaal gedragen wordt door vrijwilligers, giften en sponsoring, kunnen zij de activiteiten laagdrempelig en vaak ook gratis houden. De koffie en thee is ook gratis en meestal hebben ze er wat lekkers bij.

Vrouwenpraatgroep

Vanaf 4 januari start er een nieuwe activiteit op de vrijdagmorgen (om de week) namelijk een vrouwenpraatgroep: 'Sisterhood'. Dit wordt een groep waar ze met elkaar, in een veilige setting, gevoelige onderwerpen die hen bezig houden kunnen bespreken. 'Sisterhood' zegt het al: Vrouwen die voor elkaar zorgen. Het begint op 4 januari om 10.00 uur.

Andere al bestaande activiteiten in het Pandje zijn:

  • Op dinsdagochtend de foodgroup voor mensen met overgewicht, aanvang 09.00 uur.
  • Op woensdag yoga voor ouderen of mensen die minder goed ter been zijn. Dit begint om 10.00 uur met koffie en thee.
  • Op donderdag is er een creatieve ochtend. Ze beginnen om 10.00 uur. Koffie en thee zijn gratis. Wilt u niet creatief bezig zijn, maar heeft u zin om eens te komen kijken, of gewoon gezellig een kop koffie of thee te drinken, dan kan dat ook altijd.

Kijk voor meer informatie op de website van Pandje 221 of neem eens een kijkje op de facebookpagina: Pandje 221. Of loopt u eens binnen bij Het Pandje tijdens de openingstijden.