Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kannenburgpleintje prachtig geworden

Het pleintje bij de Kannenburg (300 nummers) is prachtig geworden. Een aantal weken geleden heeft het wijkteam van Colmschate Noord/Vijfhoek met enkele raadsleden dat met eigen ogen kunnen aanschouwen tijdens hun fietstocht door de wijk.

De weken daarvoor was de buurt nog heel druk geweest om alle werkzaamheden af te ronden. Ze hebben met heel veel zelfwerkzaamheid er een prachtig pleintje van gemaakt waar ze als buurt ook graag en vaak met elkaar zitten. Ook de avond dat het wijkteam langskwam zaten vele omwonenden gezellig aan de picknicktafel en hadden ze eigen tuinstoelen aangeschoven om met elkaar koffie te drinken. Rondom de bomen op het plein hebben ze mooie muurtjes gemaakt met om de bomen een fris bloementuintje.
Waarschijnlijk zal er de komende zomer (wanneer het weer dat toelaat) nog met veel plezier gebruik gemaakt worden van het plein.