Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jubileumfeest 35 jaar Groot Douwel

‘Het was een super tof geweldig feest, met veel lieve mensen en gezellige kinderen’, aldus Marleen Wuyts, bewoner en initiatiefnemer van het jubileumfeest in Groot Douwel. Zaterdag 28 juni vierde de wijk het 35 jarig jubileum waarbij alle bewoners uitgenodigd waren.

Er was van alles te doen. Voor de kinderen was er een springkussen, een klimtoren en een speurtocht met vragen over de wijk. Ook was er een rad van fortuin met prijzen die door de ondernemers van de Zwaluwenburg beschikbaar waren gesteld.

Tentoonstelling

Verder werden er oude foto’s en krantenartikelen over Groot Douwel tentoongesteld. René Aarnink, op dit moment schrijvend aan een boek over Colmschate, gaf een presentatie over oud Colmschate en omgeving. Zeer interessant en veel enthousiaste luisterende mensen.

Eetcafé

De vrijwilligers van de Thuiskerk hebben voor lekkere pannenkoeken gezorgd. Zij organiseren in The Mall elke laatste zaterdag van de maand een eetcafé van 17.00 tot 19.30 uur.