Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

College op de fiets door Colmschate en Vijfhoek

Het weer werkte gelukkig goed mee tijdens de fietstocht van het college van burgemeester en wethouders op woensdag 12 februari. Afgelopen coalitieperiode heeft het college bijna alle wijken in de stad bezocht. En nu waren Colmschate en Vijfhoek aan de beurt.

Het college werd ontvangen in de Kuip, waar leden van de werkgroep Documentatie iets hebben verteld en laten zien over ‘Colmschate in Beeld’ en het vervolg ‘Colmschate de boer op’. Vervolgens ging het gezelschap op de fiets naar verschillende locaties in de wijk waar bewoners hebben verteld over de totstandkoming van projecten in het kader van WijDeventer of over belangrijke ontwikkeling die aanstaande zijn.

Aan het eind van de fietstocht ging het gezelschap richting de Ulebelt. Onder het genot van een hapje en drankje kon het college luisteren naar een drietal presentaties (Plaatselijk Belang Colmschate, Kennisnetwerk Deventer Oost en Onderlinge hulp vangnet Oostrik/Colmschate helpt elkaar). De bijeenkomst werd afgesloten met soep en broodjes. De hapjes en de soep waren gemaakt in The Mall door jongeren uit de wijk.

Het college heeft een goed beeld gekregen van de wijken en wat er leeft onder de bewoners.