Expositie ‘Krasse Fratsers’ in buurtmuseum Borgele

De Krasse Fratsen teken- en schilderclub van Borgele nodigt u uit voor de feestelijke opening van haar expositie ‘Krasse Fratsers hebben verbeelding’ op zaterdag 19 januari om 11.00 uur in het Buurtmuseum Borgele (in Wijkcentrum De Schalm).

U ziet schilderijen van de cursisten in uiteenlopende stijlen, gemaakt tijdens de teken- en schilderlessen op maandagmiddag. De exposanten werken sinds maart 2018 wekelijks in De Schalm onder begeleiding van docent Charles Michels. Ook kunt u genieten van de keramiekkunst van Betsy Wolters.

Opening

Lida Zegel opent de expositie bijgestaan door dichter Fredde Förch die ieders werkstijl in rijm heeft vervat. Het Krasse Fratsenkoor van Merel Harkink zorgt voor een swingende muzikale bijdrage. De expositie is tot begin april te zien tijdens openingstijden van wijkcentrum De Schalm. De entree is gratis.

Meedoen?

De lessen worden gegeven door schilder en illustrator Charles Michels. Voor info over de schilderlessen, zie https://charlesmichels.com/borgele/. De lessen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Fit-Art  (www.fitart.nl).