Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Krasse Fratsen krijgt verbeelding!

Op 19 maart start een serie van 7 teken-/schilderlessen voor senioren in De Schalm. Voor mensen die hun techniek willen bijspijkeren, maar ook als u denkt ‘ik zou het wel eens willen proberen’.

Met docent Charles Michels verken je de wereld van kleuren en vormen en leer je over licht en donker. Hoe begin je eigenlijk aan een schilderij? Waarom is schetsen zo belangrijk? Naast schildertechnieken leer je anders kijken, maar plezier in tekenen en schilderen is het belangrijkst!

Wanneer en waar?

Charles geeft 7 lessen op de maandagmiddag: 19 en 26 maart; 9, 16 en 23 april; 7 en 14 mei. Steeds van 13.00 uur tot 15.30 uur. De lessen zijn in De Schalm. Kosten voor 7 lessen: € 70. Kunt u een aantal data niet, geen probleem. U betaalt per les. Hebt u nog geen eigen verf of penselen? Ook geen probleem. Voor € 10 extra kun je gedurende de cursus gebruik maken van onze materialen.

Mail voor meer informatie naar cmichels@ziggo.nl. Meedoen? Mail naar tinekeposthumus@fitart.nl of bel  06-28578131. Bij genoeg belangstelling gaan de lessen ook door in en na de zomer. Bij mooi weer kunnen we “Buut’n Pruts’n”, zoals Charles dat noemt: lekker buiten tekenen en schilderen. Maar dat alles in overleg met de deelnemers.