‘Krasse Fratsen’ in Borgele en Platvoet

Woont u in Borgele of Platvoet? En hebt u zin om iets te doen met uw talenten, dromen en misschien onvervulde mogelijkheden? Dit is het moment, want het team van ‘Krasse Fratsen’ staat klaar om samen met u er uit te halen wat er in zit.

Misschien vraagt u het zich ook wel eens af: ‘Hoe zou mijn leven er uit hebben gezien als ik toch mijn droom had nagejaagd’. De mogelijkheden van vroeger waren anders dan die van nu. Maar al te vaak was er geen gelegenheid, tijd of ruimte om talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Maar die tijd is er nu wel! Misschien hebt ook u nog ideeën liggen in het kastje ‘Vergeten’. Of wensen in uw laatje ‘Nooit aan toegekomen’. Afgeleerde dingen in het potje ‘Doe maar gewoon’, of dromen op de bovenste plank ‘Als ik dat toch es zou kunnen’.

Aan de slag

Het team van  Krasse Fratsen’, met kunstenaars en mogelijk-makers, wil graag samen met u aan de slag. Kom op zaterdag 11 maart om 10.00 uur naar Activiteitencentrum De Schalm, Dreef 1 in Borgele om te vertellen wat u graag wilt, om te luisteren naar anderen, om stilletjes of hardop te dromen over iets wat misschien wel werkelijkheid kan worden. De koffie staat voor u klaar!