Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Laagdrempelige dichtersclub in Borgele-Platvoet

Binnenkort gaat in de Schalm een dichtersclub van start. De club is bedoeld voor iedereen die zelf gedichten wil (proberen te) maken: vrouwen, mannen, jongeren, ouderen, mensen met of zonder dichtervaring.

Ze komen bij elkaar op de eerste woensdag van elke maand (behalve in december en augustus) van 10.30 tot 12.00 uur. Je hoeft niet hoog opgeleid te zijn om mee te kunnen doen (màg wel natuurlijk): het is een laagdrempelige club van mensen die willen dichten over onderwerpen die voor henzelf belangrijk zijn.

WijDeventer heeft aan dit project een startsubsidie toegekend. Hierdoor is de entree (voorlopig) gratis. Koffie of thee moet je zelf betalen; de prijs voor thee is € 1,20, voor koffie € 1,30. De club begint op woensdag 3 september om 10.30 uur met een kennismaking en een uitwisseling van ideeën. De leiding heeft buurtbewoner Jan van Laar. Locatie: de Schalm, zaal 3 (podium). Verdere inlichtingen: telefoon 61 11 74 (J.D. van Laar)