Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ontwikkeling Wandel-, beleef- en beweegtuin bij de Bloemendal

Het woonzorgcentrum de Bloemendal in de wijk Borgele wil haar huis en omgeving meer openstellen voor anderen uit de wijk, zodat zij meer onderdeel uitmaken van de wijk. De Bloemendal wil nog meer haar maatschappelijke rol in de samenleving invullen. Er is binnen en buiten zoveel meer mogelijk dan wat er nu gebeurt.

In die context is het idee ontstaan van een wandel-, beleef- en beweegtuin voor bewoners en wijkbewoners, voor jong en oud. Begin januari heeft hoveniersbedrijf Luijendijk een aanvang gemaakt met de ontwikkeling van de tuin. Zij begonnen met rooien van bomen en struiken om meer ruimte te creƫren.

Op de foto is te zien hoe de medewerkers van Luijendijk geholpen worden door medewerkers van Cambio. Samen wordt er nu hard gewerkt aan het terras en zij hebben allen tussen de middag kunnen genieten van een gratis maaltijd. Heeft u groene vingers en wilt u een bijdrage leveren aan het onderhoud? Neemt u dan contact op met Coryne Noordhoek, tel: 689400.