Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ideeëncafés Borgele en Platvoet

Maandag 16 december was het zover: de ideeëncafés voor Borgele en Platvoet! Bewoners met een idee om prettiger samen te leven met elkaar hebben hun ideeën toegelicht en andere buurtbewoners konden hierbij aansluiten. Er zijn mooie verbindingen gelegd tussen verschillende initiatieven. Niet alleen tussen bewoners, maar ook tussen bewoners en partijen die actief zijn in de wijk.

Zo zijn er ideeën gepresenteerd voor een vrijwillige vervoersdienst, een bezorgservice voor bewoners die zelf hun boodschappen niet meer kunnen doen. Initiatieven voor gezamenlijk eten op de zondagmiddag samen met een activiteit. Een dichterscafé, een leesclub en initiatieven voor meer (kinder)activiteiten. De verbinding tussen basisschool de Zonnebloem en de Bloemendal is gelegd om ouderen en leerlingen met elkaar in contact te brengen. Ook zijn plannen gepresenteerd voor een wijkkrant, een beweeg- en beleeftuin, een vuurwerkschoonmaakactie op 1 januari en zo nog een aantal ideeën. Wil je meer weten of een bijdrage leveren? Neem dan gerust contact op met Jetske Schimmel (j.schimmel@rastergroep.nl) of Aike Neuteboom ( a.neuteboom@deventer.nl).