Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Fietstocht wijkteam binnenstad/de Hoven

De leden van het wijkteam binnenstad/de Hoven fietsten dinsdagavond 15 mei door de wijk langs verschillende bewonersinitiatieven. In drie straten vertelden bewoners over hun plannen.

In de Gorsselsestaat hebben bewoners de wens om de speelplek die is komen te vervallen in te planten met verschillende soorten (bloeiende) beplanting en om het monument op te knappen. Aan het Bellendonkplein willen bewoners onder andere graag een ontmoetingsplek en het groen een goede snoeibeurt geven om het daarna deels zelf te kunnen onderhouden. Bewoners van het Lindenplein willen het pleintje weer ‘eigen’ maken, het voorzien van andere bestrating en wat meer groen en variatie in de begroeiing aanbrengen. De wijkteamleden zijn enthousiast over de plannen en vonden het heel leuk om de locaties met eigen ogen te zien en met de initiatiefnemers in gesprek te gaan. De plannen kunnen verder worden uitgewerkt. Bewoners worden hierin ondersteund door de opbouwwerker en de wijkmanager.

Ook een idee?

Heeft u ook een idee voor een beter samen-leven in uw straat of buurt, neem dan contact op met Robert Lentelink, opbouwwerker, tel. 06 34650369, e-mail: r.lentelink@socialeteamsdeventer.nl.