Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

‘On tour’ door de binnenstad

Op zaterdag 23 september trok er een feestelijke stoet door de binnenstad. Het was de laatste dag van de WijDeventer campagneweek en tegelijk nationale burendag.

De sociaal teamleden en de wijkmanager brachten de mogelijkheid om een idee in te dienen voor een goed samen leven in de buurt of straat onder de aandacht bij bewoners.

Dames van ‘Theater aan de lijn’, medewerkers van ‘Crêpes en Smoothies’ en muzikanten van ‘Me and the fox’ nodigden, ieder op z’n eigen manier, mensen uit om uit hun huizen te komen en met de sociaal teamleden en de wijkmanager in gesprek te gaan.

Het zorgde voor gezellige taferelen in verschillende straten. Ook zijn er heel wat ideeën opgehaald. Inmiddels zijn ook via de post ideeënkaarten binnengestroomd. De sociaal teamleden en de wijkmanager ondersteunen de bewoners die een idee hebben ingediend, bij het uitwerken van de plannen. In de Hoven en de Raambuurt hebben bewoners eerder dit jaar ideeën ingediend. Daar wordt druk aan gewerkt.