Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Wijkteam binnenstad de Hoven honoreert 5 initiatieven

Op dinsdag 17 juni kwam het wijkteam voor de binnenstad en de Hoven voor de laatste keer voor de zomervakantie bij elkaar. Er werden maar liefst 5 initiatieven gepresenteerd waarvoor een bedrag uit het wijkbudget werd gevraagd. Met zeer veel enthousiasme presenteerden allen hun idee waarna het wijkteam ze allemaal (gedeeltelijk) honoreerde.

  • Een aantal studenten uit de binnenstad vroeg een financiĆ«le bijdrage voor hun idee om de komende zomer op het Vogeleiland 8 keer (aanstormend) muzikaal talent een podium te bieden.
  • Vrijwilligers van Walhalla willen voor de jongeren in hun gebouw een beamer met toebehoren om hen op die manier vertier te bieden.
  • Vanuit de Muziekkoepel Worpplantsoen lag de vraag om een degelijk waterpunt aan te laten leggen en de toegang naar het openbare toilet aan te passen. Het waterpunt werd door het wijkteam gehonoreerd.
  • Bewoners uit de Assenstraat hebben een fantastisch plan om op de nationale burendag in september een mooi feest in de straat te houden met veel actieve inbreng van straatbewoners.
  • Tenslotte kwamen omwonenden van het Bergschild met de vraag om de bestaande groen en speelplek aan te passen en zelf mogelijk in beheer te gaan nemen.

Kortom veel energie rond mooie initiatieven.