Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Eigen bankjes in het Bergkwartier

Vorig jaar zijn in het Bergkwartier, in navolging van een aantal eerdere bankjes in de Walstraat, in de Roggestraat en Walstraat nog enkele bankjes gerealiseerd. Mooie rode bankjes. Niet alleen bedoeld om de straat op te fleuren maar ook voor bewoners om op te gaan zitten en elkaar te ontmoeten. En natuurlijk ook voor bezoekers van de stad die in dit mooie stadsdeel even rust willen nemen.

Op initiatief van Margriet Pronk zijn er een aantal bewoners en ondernemers gevonden die daarin wilden investeren. Met een grote eigen bijdrage en een klein plusje vanuit WijDeventer zijn er op deze manier 5 nieuwe bankjes gerealiseerd. De mensen die mee hebben gedaan zorgen er zelf voor dat het vast staat, netjes blijft en de bank op een juiste manier wordt gebruikt. Nu we een aantal maanden verder zijn begrijpen we dat ze al goed gebruikt worden en hun dienst al volop bewijzen.