Goede start van de mini’s in Loo

De JAL-mini’s kunnen terugkijken op een spetterend 1e seizoen. Jong Actief Loo (JAL) is een jongerenorganisatie voor en door de jeugd van Loo.

Vorig jaar zijn vier jongeren uit Loo-Bathmen, Ilona, Rick, Stef en Ymke,  gestart met het organiseren van gezellige, creatieve maar ook zeker afwisselende activiteiten voor de basisschoolkinderen uit Loo. ‘We willen de kinderen ook buiten school op een andere manier met elkaar verbinden’, vertelt de organisatie. Afgelopen seizoen hebben ze met de kinderen verschillende activiteiten ondernomen, zoals een Halloween-puzzeltocht, knutselen, waterspelen, filmavond en ook zijn ze naar de Flierefluiter geweest. Naast de vier organiserende jongeren, helpen veel andere jongeren mee met de organisatie van de activiteiten en merken ze een grote betrokkenheid. En op deze manier is er dus ook een prima verbinding tussen de mini’s van Loo en de JAL-leden. Al met al kunnen ze enthousiast terugkijken op het allereerste en succesvolle seizoen van de JAL-mini’s. Op naar seizoen 2!

Loo leeft

Mede door dit soort organisaties blijft Loo bloeien. De Looschool groeit, er zijn reeds nieuwe aanmeldingen binnen, starterswoningen worden gebouwd en vele activiteiten voor jongeren, ouderen en kinderen worden georganiseerd. Loo leeft.